Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > Adresar > Bi-Bip
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

Bi-Bip

Pored prostranog i prijatnog ambijenta želeli smo da vam pružimo razlog više da dođete baš kod nas.

U tom cilju, napravili smo saradnju sa Mensom Srbije i pokrenuli projekat Mozgograd koji predstavlja prvu Igraonicu koja primenjuje Mensine igre za podsticanje darovitosti.

Naš tim animatora je uvek tu da zabavi decu ali i da ih nauči nešto novo. Igra je zabavna ali može biti i korisna, pa se zato u Mozgogradu naši animatori igraju sa decom igara koje doprinse razvoju inteligencije. Pri tome je svaka igra odabrana tako se njenom primenom postiže određen cilj – razvoj motoričkih sposobnosti, kreativnog razmišljanja, akomodacije oka...

Igranje u Mozgogradu (i uopšte u dnevnom boravku Bi-Bip-a) je Besplatno!

Ako želite da se opustite uz šolju tople kafe i muziku, a da se pri tom vaša deca zabavljaju igrajući se sa našim animatorima, dođite u Bi-Bip.

Prostor igaronice se sastoji od velikog kafea osmišljenog tako da u njegovoj udobnosti i bojama roditelji zaista mogu da se opuste i uživaju. U kafeu je smešten i kutak za mame i tate gde se mogu naći izdanja knjiga posvećenih problemima vaspitanja dece, ali i knjige posvećene postizanju uspeha u svim sferama života, kao i najpopularniji časopisi za relaksaciju.

U pripremi je i internet corner gde će roditelji moći da završe i neke posliće dok se njihovi mališani igraju, ili da se opuste uz čitanje novina online i mnoštvu drugih sadržaja koje nudi internet.

Prostor za igranje se sastoji od velikog kaveza – lavirinta sa preprekama kroz koje se provlače mališani dok ne stignu do cilja - spuštanja niz tobogan! U sklopu kaveza je i bazen napunjen lopticama sa malim toboganom za decu koja još ne hodaju ili su tek prohodala. Pored kaveza za igranje smo pripremili konjiće za skakanje, hula-hop, koševe, kocke od sunđera za pravljenje tvrđave, kutak za crtanje i bojenje i brojne druge igre.

limbodance
prethodna strana | vrh straneUniverzitetska Dečija Klinika
Tiršova 10
011/3616-061
Institut "Majka i Dete"
Radoja Dakića 6-8
011/3108-108
GAK
Narodnog Fronta 62
01/2068-272
Urgentni Centar
Pasterova 2
011/3618-444
Vojnomedicinska Akademija
Crnotravska 17
011/2661-122
Hitna Pomoć
Bulevar Franše Deperea 5
94
Halo beba
011/3237-357
011/3237-358


Facebook

Twitter

... da Ginisova Knjiga Rekorda drzi rekord kao najcesce kradena kniga iz knjizara?
-JESTE LI ZNALI-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.


>