Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > Adresar > Čarobna kućica
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

Čarobna kućica


Pionirska 28, Košutnjak, Beograd
Telefon: 011/30-66-210; 063/349-697;

www.carobnakucica.rs

Predškolska ustanova verifikovana od Ministartsva prosvete

Novo! Jaslena grupa

Vrtić se nalazi u samom podnožju košutnjačke šume u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući površine 240 m2, sa dvorištem površine 25 ari pod travom, četinarima i stoletnim platanima sa ljuljaškama, klackalicama, kućicama...Imamo zasebne prostorije za muzičku kulturu sa dečjim instrumentima, sobu za likovnu umetnost, za učenje engleskog jezika, sobu za spavanje, odmor i čitanje priča, grupnu sobu opremljenu Pertini igračkama, sportsku salu sa strunjačama, ogledalima, vijačama, loptama..Kuća u kojoj je vrtić otvoren bila je jedna od kuća u kojoj je živeo knez Mihajilo Obrenović.U vtiću realizujemo osnovni program kroz dve celine: vaspitno-obrazovni rad sa decom od tri do šest godina i pripremni predškolski program. U okviru posebnih programa organizujemo brojne radionice: muzičku ( pevanje, sviranje, prepoznavanje različitih muzičkih pravaca), dramsku ( recitovanje, gluma), ples, likovnu (crtanje , vajanje, slikanje- sve poznate likovne tehnike i sredstva), školicu engleskog jezika (Oxford program, 4 puta nedeljno), školicu lepog ponašanja, radionicu vezanu za verbalizaciju osećanja i nekonfliktnog ponašanja.Happy Friday- „ veseli petak“: nakon naporne nedelje prijalo bi vam ćaskanje sa drugaricama, večera, izlazak.. Dovedite vašu princesu, princa u „Čarobnu kućicu“ na žurku u pidžamama, a mi ćemo se pobrinuti o bajci za laku noć, pa se vidimo u subotu.Pravilna ishrana dece je naš imperativ. Preduzeće „Royal Catering“ koje poseduje HACCP sertifikat za najviši svetski standard kada je u pitanju priprema i dostava hrane, je naš partner.

U praktičnom radu sa decom naš cilj je da pred dete postavimo zahteve i zadatke koji su tek malo viši i zahtevniji od trenutnog nivoa razvoja na kom se dete nalazi jer jedino tako možemo pozitivno uticati na njegov razvoj. Dete je vrednost po sebi i u sebi nosi pozitivne razvojne potencijale. Ono ima urodjenu potrebu za učenjem i saznanjem i uči kada učenje za njega ima smisao. U vrtiću primenjujemo visoko-stručna znanja da bismo na najbolji način osmislili ideje na bazi kojih bi deca učila kroz pokret i kroz sva čula.Tim "Čarobne kućice": pedagog, specijalni pedagog, psiholog, logoped, vaspitačice sa višegodišnjim iskustvom, profesor engleskog jezika, pedijatar.

„Čarobna kućica“ je mesto na kome ćete i Vi osetiti deo čarolije druženja sa nama kroz sportske aktivnosti, priredbe i humanitarne akcije.

prethodna strana | vrh straneUniverzitetska Dečija Klinika
Tiršova 10
011/3616-061
Institut "Majka i Dete"
Radoja Dakića 6-8
011/3108-108
GAK
Narodnog Fronta 62
01/2068-272
Urgentni Centar
Pasterova 2
011/3618-444
Vojnomedicinska Akademija
Crnotravska 17
011/2661-122
Hitna Pomoć
Bulevar Franše Deperea 5
94
Halo beba
011/3237-357
011/3237-358


Facebook

Twitter

... da je morskim rakovima skampima srce u glavi?
-JESTE LI ZNALI-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.


>