Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > RSS Feed
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

RSS Feed


RSS tehnologija Vam omogćava da automatski i na jednostavan način pratite nove informacije sa Roditelj Portala. Korišćenjem RSSa ćete uvek biti obavešteni o najnovijim vestima, dešavanjima i člancima koji se publikuju na Roditelj Portalu. Roditelj Portal je u prilici da Vam trenutno ponudi informacije, odnosno RSS kanale sa najnovijim vestima, člancima i nedeljnim dešavanjima i dnevnicima (blog-ovima). Link za RSS Feed Roditelj Portal-a se nalazi ispod teksta. Možete pratiti svaki od ovih kanala pojedinacno ili napraviti sami kombinaciju kanala koje želite da pratite čekirajuci svaki on kanala.


Da biste pratili RSS kanale potrebno je da imate RSS reader pomoću koga ćete dobijati najsvežije informacije sa Roditelj Portala. RSS readeri mogu biti kao zasebni Windows programi, kao web servisi ili se mogu pratiti kroz FireFox browser. Listu najpopularnijih Windows RSS readera možete naći ovde. Jedan od najpopularniji RSS agregatora na webu je NetVibes.


Ako želite da pratite RSS novosti iz Firefox browsera, dovoljno je da kada se nalazite na našem portalu, kliknete na RSS ikonicu koja se nalazi u desnom uglu adres bara.Izaberite kanale koje zelite da pratite:
Vesti i Članci  Vodič  Forum  Dnevnici [BLOG] 


RSS agregatni link za izabrane kanale:

http://www.roditeljportal.com/rss.aspx


prethodna strana


  • SLIKA 
  • CRTEŽ 

Da li tučete dete?


  


Facebook

Twitter

Kraj je meseca, nedelja solidarnosti.
-Duško Radović-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.