Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > Pitajte Stručnjaka >
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

Grcevi

Od: nensi

Pitanje: postovana, imam bebu od 26 dana. decak je i super napreduje. za 22 dana napredovao je skoro ceo kg. sa 3100gr na 4095gr.imam problem, jer on je stalno gladan. ne prolazi 2 i po sata izmedju podoja. nocu se budi 2-3 puta. halapljiv je i uglavnom posle svakog obroka stuca. kada prestaje to nocno dojenje i kako da to uvedem jer kazu ako se navikne dete na to da se budi nocu i trazi hranu, posle je haos dok ga odviknes, pa rekoh bolje dok je jos mali? ili bar kako da napravim veci razmak izmedju podoja. on place histericno i meni je zao, pa mu dam nekad i na sat i po. ponekad ima i grceve pa mu dajem espumisan kapi, mada nisam sigurna da bas nesto pomazu (grcevi su mu poceli sa 7 dana zivota-da li je to rano?).

Odgovor: Vasa beba je halapljiva, jer dobro napreduje, pa zbog toga guta vazduh i ima grceve. Espumisan dajite posle ili pre podoja po 25 kapi, moze 5 puta dnevno. Nocene podoje ukidaju same bebe. Nemojte mu davati nista osim podoja, ali to njemu ostvite da odluci.

prethodna strana | vrh strane  • SLIKA 
  • CRTEŽ Facebook

Twitter

... da se topla voda smrzava brze od hladne vode?
-JESTE LI ZNALI-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.