Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > Vesti > Sa bebama i decom na 15. Beogradsku rolerijadu
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

Opšte

29.08.2012. |  591 pregleda

Sa bebama i decom na 15. Beogradsku rolerijadu


U Beogradu se u nedelju 09. septembra, obelezava 15 godina Beogradske rolerijade, najvece porodicne zurke na rolerima na Balkanu. Kao i svake godine bice to dobra prilika da se svi ljubitelji rolera provozaju ulicama glavnog grada bez straha od saobracaja. I ovog puta pripremljen je bogat program za najmlade. Osim Erste Banka i Wiener Städtische trke za najmlade u kojoj ucestvuju deca do 15 godina, klinci i klinceze mogu da ucestvuju i u Dacia porodicnim trkama sa svojim roditeljima. Bitno je samo da se od starta do cilja clanovi porodice, njih dvoje, troje, cetvoro, drze za ruke. U trci ucestvuju i bebe u kolicima ili kengurima. Pored ove trke porodicno se moze ucestvovati i u TimeZone porodicnoj stafeti u kojoj ucestvuje po cetiri clana iste porodice, bez obzira na pol i starost.

Stariji od 15. godina oprobace se u Blic trkama za odrasle, a "sprinteri" ce odmeriti snage u Naxi trkama na 100 metara, Posebnost ove godine su Alpe Adria Kup - trke u kojima ucestvuju iskljucivo profesionalci iz Srbije i inostranstava, na kruznoj pisti.

Od svecanog otvaranja, pa do poslednjeg proglasenja pobednika trka, ucesnike 15. Beogradske rolerijade zabavljace veliki broj umetnika, dens i fitnes grupa. Deca ce uzivati u drustvu velikog broja animatora, a iza "konja" ce mnogi moci da igraju odbojku ili uce prve korake u voznji rolera u skolici rolera.

Prijava takmicara za 15. Beogradsku rolerijadu vrsi se iskljucivo na sajtu www.rolerijada.rs. Prijavljivanje je moguce i na dan Beogradske rolerijade, u nedelju, 09. septembra na prijavnom pultu na Trgu Republike. svidja vam se stranica?

prethodna strana | vrh strane odštampaj |  bukmarkuj | pošalji prijatelju
JOŠ UVEK NEMA KOMENTARA
dodaj komentar (samo za registrovane članove foruma)

Facebook

Twitter

Tucite decu dok vam ne priznaju zašto ih tučete.
-Duško Radović-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.