Beba Dodaj RODITELJ PORTAL u favorite DODAJ U FAVORITE Beba uvelicaj umanji             :: Početna > Vesti > Škola za tate (i tata-mate)
Roditelj Portal - Izbor

Roditelj Portal - Email Registracija
Trudnoca Email Registracija

Opšte

09.09.2013. |  2801 pregleda

Škola za tate (i tata-mate)


Uz podršku Unicefa i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, Škola za tate (i tata-mate) pocinje 15. septembra u Domu omladine, saopšteno je juce. Škola ce biti otvorena za sve tate, staratelje dece do 12 meseci starosti i besplatna je. Predvidjeno je da se casovi odrzavaju dva dana mesecno, nedeljom, po tri sata.

Zainteresovani se mogu prijaviti preko sajta www.tata-mata.rs. Škola za tate (i tata-mate) by Kombank, je osmišljena tako da pomogne ocevima da se što bolje snadju u svojoj novoj ulozi, da što više uzivaju i da se raduju svom novom porodicnom zivotu. „Dokazano je da dete koje ima dobar odnos sa ocem redje pati od depresije, anksioznosti i poremecaja ponašanja i da ocevi koji su aktivno ukljuceni u zivot svoje dece doprinose boljem razvoju sposobnosti ucenja, pamcenja, razmišljanja, razmuvanja, ali i empatije.“ - istice Ivana Vukmirica - Bacanovic, autorka projekta i dodaje: „Kako bi tatama bila pruzena šansa da se o svojim bebama brinu na pravi nacin od samog pocetka, od ulaska bebe u kucu, pokrenuta je Škola za tate (i tata-mate) by Kombank.“ Glavni predavac „Škole za tate (i tata-mate)“ je Ivana Vukmirica - Bacanovic, bracni i porodicni terapeut i školski psiholog, a medju redovnim predavacima bice i dr Radoslav Lukeševic, nacenik Urgentne sluzbe Instituta za majku i dete, kao i „poznati tata“ iz javnog zivota koji ce podeliti svoje iskustvo sa polaznicima Škole.

Izvor: DANAS, B.R.svidja vam se stranica?

prethodna strana | vrh strane odštampaj |  bukmarkuj | pošalji prijatelju
JOŠ UVEK NEMA KOMENTARA
dodaj komentar (samo za registrovane članove foruma)

Facebook

Twitter

Vi vredite samo onoliko koliko ste drugima potrebni.
-Duško Radović-
  Prijatelji Portala:
Blenderi Srbija
Sling Marama
Pitanja i Odgovori


2005 © Copyright RoditeljPortal
Sva prava zadržana.