Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  mirnaz 9 godine, 9 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

bespomoćni otac


 • nesa1970
  Član
  nesa1970

  Zdravo svima.
  Pošto sam dobro prošao kroz sve forume i video da nema nijednog muškarca koji ima probleme,reših da potražim savete od Vas žena.
  Bivša supruga me je ostavila posle 15 god. braka(20god. smo ukupno bili zajedno),nezadovoljstvo,nisam stvorio milione,ne voli me više itd.Klasične gluposti da se prikrije pravi uzrok.Decu je naravno pripremila(ćerka 14god.,sin 10god.),sa svojim prijateljima napravila strategiju,prijavila me policiji da joj pretim i da maltretiram našu rođenu decu itd.
  11 meseci pakla za mene,borio sam se da sačuvam brak,da se razumemo još uvek je volim i voleću je dok sam živ,prelazio sam preko stvari preko kojih ijedan normalan čovek ne bi prešao,govorio sam sebi,neka je neka se izludi.Bio sam podvrgnut konstantnom zlostavljanju,kako emocionalnom i psihičkom tako i ekonomskom.7 meseci sam išao uporedo kod psihijatra,psihologa i psiho-terapeuta.
  Na moju molbu je krenula samnom,samo jednom zajedno i jednom odvojeno i odustala.Navodno,njoj ne treba pomoć.
  Poslednjih 8 god.,uporedo sam radio,studirao,podizao i vaspitavao decu,brinuo o kući,i pomogao joj da razvije svoju(našu) ordinaciju.
  Njena jedina obaveza je bio njen posao.Kada je sve razradila,odradila sa svojim prijateljima,šutnula me je kao psa lutalicu.
  Naravno,poslušao sam volju svoje dece,deca su pripala njoj,plaćam alimentaciju redovno.
  Živim na ivici bede jer imovina nije podeljena,ona će mi dati koliko ona misli da treba,u dugovima sam do guše ali svoje obaveze izvršavam,decu viđam po dogovoru.
  Nedostaju mi deca,ja sam ih pazio i vaspitavao,a sada sam zbog nečije želje ostao bez njih.
  Zakon je jako surov po nas muškarce,nismo svi zlotvori,tvrdim i garantujem da sam bio najbolji otac na svetu.Sada sam u situaciji da ne smem da kažem svojoj deci ako nešto pogrešno rade jer se naljute i ne viđam ih po par nedelja.Naravno,glavice im se pune raznim stvarima i oni kao i svako dete prihvataju ono što im kaže druga strana.
  Na kraju balade,prinuđen sam da odem i da radim u inostranstvu jer je to jedini način da vratim dugove,koji su napravljeni u vreme braka(kredit).
  Moram da idem,a srce mi se cepa zbog dece,oni će odrastati bez mene,viđaću ih 1-2 puta godišnje,to je poraz za mene koji sam spreman da poginem za njih.
  Sada mi recite,drage majke,supruge,žene,da li ste samo, vi žene ,žrtve ili shvatate muke jednog oca koji ne zna šta će sa sobom.


  mirnaz
  Član
  mirnaz

  Zao mi je zbog onoga sto ti se desilo, saosecam sa tobom……..
  zelim ti sve najbolje, iskreno, zivot ide dalje, ko zna zasto je o to dobro
  sve ima svoj razlog
  pozzzz

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.