Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi PORODICA Ishrana Porodice Burek – ko ne voli, zavolece :)

Ova tema sadrži 116 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  srecna mama 8 godine, 12 meseci ranije.

Gledanje 16 članaka - 16 do 30 (od 117 ukupno)

Burek – ko ne voli, zavolece :)


  • Irssa
    Član
    Irssa

    dr Avluela – 15/4/2008 19:39

    Pitanja:

    1. Kako se razvlace kore????? 😯 :> :neznam: Ovde kod nas se to ne radi pa nemam nikoga da mi pokaze :batina:

    Kore se razvlace rukama, dosta se opuste u masnoci tako da drugacije nema sanse. Prilikom razvlacenja, odizi krajeve od podloge i potrusize da krajevi budu sto tanji ali nemoj da ih skidas

    2. Kakvo brasno da koristim (npr.durum itd.)

    Ja koristim Stari Mlinar, zuto, meko, tip 400 a ponekad i Fidelinka brasno meko, tip 400, isto ono kao i za hleb

    3. Kakav sir stavljate ?

    Sitan


    Cvetic
    Član
    Cvetic

    Masha&Tasha – 15/4/2008 12:49

    [QUOTE]Cvetic – 16/4/2008 07:54

    Jao Irrsa, zeno znas li ti da nama „gasterbajterima“ suze krenuse ovde.
    .

    :ruganje: :ruganje: :ruganje: :ruganje: jao cvetic al me sad nasmeja. Uzmi ono brasno FIVE ROSES definitvno je isprobano, nema omasaja, ispasce ti super rekbu!

    Hvala irrsa i Ivancice na uputstva, dacu sve od sebe.

    Masho, bog ti zdravlje dao. Pogubila sam se ispred 75 vrsta brasna, i obicno zgrabim sta god.Bas cu to uzeti. Ima li veze dal je beljeno ili nije?Bleached ili unbleached.


    Cvetic
    Član
    Cvetic

    Irrsa, jel se ostavlja pre pecenja da naraste ili lupetam?


    Mina25
    Član
    Mina25

    ovo je fenomenalno ja slicno tako pravim sa mljevenim mesom vec sam postavljala slike i recept sam napisala :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: irrsa


    uniona
    Član
    uniona

    irssa, kao sto neko rece – kao u pekari, svaka ti cast :bravo: :bravo: :bravo:
    ja bolje i da ne pokusavam, ko zna sta ce na kraju ispasti 😳


    Irssa
    Član
    Irssa

    Cvetic – 15/4/2008 21:42 Irrsa, jel se ostavlja pre pecenja da naraste ili lupetam?

    Lupetas Cveticu, lupetas 😆


    Iki
    Član
    Iki

    Irssa, stvarno, ovo je recept. :bravo:
    I u slici i u reci. Moracu i ja da isprobam, divno izgleda. Nesto ogladneh. 😆


    Cvetic
    Član
    Cvetic

    Irssa – 15/4/2008 15:49

    [QUOTE]Cvetic – 15/4/2008 21:42 Irrsa, jel se ostavlja pre pecenja da naraste ili lupetam?

    Lupetas Cveticu, lupetas 😆

    :ruganje: :ruganje: :ruganje:


    Ivana B.
    Član
    Ivana B.

    Fenomenalno, izgleda potpuno, ali potpuno isto kao u pekari! Svaka čast Irrsa!

    1. Jesam li dobro shvatila, za ovaj jedan burek tj. jednu tepsiju koristiš dvije kore!?


    simona78
    Član
    simona78

    e nije mi trebalo da jutros svracam na ovu temu, smrc, smrc!!! sad cu cijeli dana da mislim na ovu ljepotu i da patim 🙁


    May05
    Član
    May05

    ahahahhaha simona,i ja od sinoc samo gledam ovaj burek,i nema sanse da ga danas ne napravim,inace cu ga poceti i sanjati:ruganje:,samo cu ja napraviti sa mesom jer nemam sira:lol:


    hippeia
    Član
    hippeia

    E pa Irssa stvaaaarno, u sred posta nam praviš zazubice :anene:
    Zbog ove teme i i teme „šta kuvate danas“ dolazim u iskušenje da :upomoc:
    Ali dobro je ovo, za jačanje volje :srbenda:
    Za tačno 10 dana ima da pravim ovaj burek, samo bih voljela da mi neko napiše recept varijante s mesom, koje meso koristite i kako ga dinstate, je li samo s lukom ili dodajete još nešto?

    Irssa stvarno si kuvarica za :respekt:


    Standzi
    Član
    Standzi

    burek ekstra izgleda, pravicu ga sigurno za koji dan,samo da kupim lepog sira!
    irssa hvala!!


    Irssa
    Član
    Irssa

    Mozes da napravis i posno, pomesas margarin i zejtin a za fil uprzis crni luk i pecurke. A fil sa mesom napravis kao za sarmu samo bez pirinca, luk, meso, bilo koje, svinjsko, junece… :-* :-* :-* ajde napravite i postavljajte slike


    Iva&Lule
    Član
    Iva&Lule

    hippeia – 16/4/2008 11:31

    E pa Irssa stvaaaarno, u sred posta nam praviš zazubice :anene:
    Zbog ove teme i i teme „šta kuvate danas“ dolazim u iskušenje da :upomoc:
    Ali dobro je ovo, za jačanje volje :srbenda:
    Za tačno 10 dana ima da pravim ovaj burek, samo bih voljela da mi neko napiše recept varijante s mesom, koje meso koristite i kako ga dinstate, je li samo s lukom ili dodajete još nešto?

    Irssa stvarno si kuvarica za :respekt:

    Hippi ja pravim burek sa mesom,uzmem govedinu i isecem dve glavice luka i zajednos stavim da se proprzi jedno 5-6 minuta ne mnogo jer ce se ionako peci u rerni,dodam vegete,aleve paprike i malo bibera ukus bude boli glava,probaj neces se pokajati,mada mozes da sameljes i svinsko ali da bude bas posno,i dok se proprzi sa lukom za viljuskom razbijas vece komade da ti masa bude jednaka:cvecko:

Gledanje 16 članaka - 16 do 30 (od 117 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.