Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi TOP Humanitarne akcije Humanitarni koncert ''U PODNE ZA DECU'' – Dom omladine Beograd

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  u_podne_za_decu 4 godine, 11 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Humanitarni koncert ''U PODNE ZA DECU'' – Dom omladine Beograd

 • u_podne_za_decu

  [img=http://img203.imageshack.us/img203/4189/43233850.jpg]Pozivnica[/img]

  Ovaj program osmišljen je kao jedinstvena prilika u Srbiji da se klasična muzika približi najmlađima – od 0 pa do nekoliko stotina meseci. Koncerti, koji su za sada planirani jednom mesečno nose slogan od dece za decu – učesnici su polaznici MŠ ‘’Mokranjac’’, dok ih prate polaznici dramskog studija.
  Ulaz je slobodan, uz donaciju po želji udruženjima za pomoć deci ( donacije od novogodišnjeg koncerta sakupljane su za udruzenje Zvončica).
  Prvi u nizu projekata bio je Novogodišnji koncert u podne za decu – umesto uobičajene novogodišnje predstave, najmlađi su dobili koncert klasične muzike prilagođen tom uzrastu, dakle prostor u kome su dozvoljeni pevušenje i ples.

  Novogodišnji koncert u podne za decu održan je 23.12.2012. pred punom velikom salom Doma omladine, a repriza je bila 28.12.2012. u podne u Galeriji nauke i tehnike SANU , u ulici Đure Jakšića u okviru programa BELEF-a ’’Klasika u Knezu’’.

  Sledeći koncert U podne za decu je 26. januara u 12h u velikoj sali Doma omladine, gde će najmlađi biti u prilici da slušaju dela domaćih kompozitora – Radića, Jenka, Grgina, Peričića… I opet sakupljamo donacije za udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti “Zvončica“.

  Naši junaci našli su se u pogrešnoj predstavi i uz pomoć različitih kompozicija pokušavaju da se vrate u svoju predstavu, gde treba da oslobode Vilu i sačekaju Srećan Kraj.

  U podne za decu organizuju MŠ Mokranjac, Dom omladine Beograda, Motiv Art.

  Informacije i rezervacije na +38163 74 098 12
  e-mail adresa: [email protected]

  u_podne_za_decu

  [img=http://s17.postimage.org/8o5lmd9un/522643_101125923412920_1328068909_n.jpg]U PODNE[/img]

  Ovaj program osmišljen je kao retka prilika u Srbiji da se klasična muzika približi najmlađima – od 0 pa do nekoliko stotina meseci. Više o samom događaju i repertoaru pročitajte u opisu stranice.
  Description
  Martovski, četvrti po redu, koncert U podne za decu održaće se 24.03.2013. u velikoj sali Doma omladine, tačno u podne. Ovaj program osmišljen je kao retka prilika u Srbiji da se klasična muzika približi publici od 0 pa do nekoliko stotina meseci. Nastupi mladih muzičara sastavni su deo predstave za decu, prilagođene za najmlađe. Ovoga puta naši junaci imaju zadatak da pomognu Duhu Proleća da ga ne bi Upravni i nadzorni odbor godišnjih doba vratili natrag u zimu.

  Ulaznice za koncert 24.03. su donacija humanitarnoj akciji Fonda B92 pod nazivom „Bitka za porodilišta“, čiji je cilj snabdevanje porodilišta i zdravstvenih ustanova u Srbiji medicinskom opremom, koja je pokrenuta 1. jula 2012. godine i predstavlja nastavak kampanje „Bitke za bebe”. Cilj akcije je nabavka CTG aparata za porodilište u Višegradskoj ulici u Beogradu. Praćenjem rada bebinog srčanog mišića tokom perioda kasne trudnoće i prilikom porođaja, CTG aparati daju uvid u podatke koji su od vitalnog značaja za pravovremeno uočavanje eventualnih zdravstvenih rizika i otklanjanje opasnosti po bebino zdravlje. Cena jednog CTG aparata je oko 2.000 evra.

  Novac možete uplatiti na račun: 340-36233-65, Erste Banka ad, Bulevar oslobođenja, 21 000 Novi Sad, za Fond B92, poziv na br: 24 -03-2013 i poneti uplatnicu koju ćete zameniti za zahvalnicu ili donirati novac svako dana od 18-20h od 20. do 23. marta u Domu omladine Beograda (ulaz iz Makedonske), ili na sam dan koncerta. Takođe, posetioci događaja moći će da doprinesu akciji novčanim donacijama ili kupovinom „borbene opreme“ – promotivnih suvenira Bitke za porodilišta i dva sata ranije na sam dan koncerta

  Prateći program Prolećnog koncerta “U podne za decu” je dečija arhitektonska radionica “Kolažiranje grada; kanapi i karton”, jedan u nizu projekata Kompozicija – mala škola arhitekture. Sat vremena pre početka koncerta, u holu ispred Velike sale, naša najmlađa publika biće u prilici da na jedan kreativan način, uz pomoć kanapa i kartona, napravi svoje prve korake u svet arhitekture. Autori radionica Kompozicija – mala škola arhitekture su Milica Apostolović i Marija Brđović, masteri arhitekture.
  U predstavi igraju polaznici dramskog studija Creative Potential-Talenat, dok će kompozicije Ravina, fon Vebera i Huka u susret proleću izvoditi učenici MŠ Mokranjac.
  U realizaciji ove predstave učestvovaće i najmlađi članovi plesne grupe „Erin’s Fiddle“, trupe irskog plesa koja nekoliko godina unazad ovaja prestižne nagrade na međunarodnim takmičenjima.

  Koncerte/predstave U podne za decu organizuje Motiv Art u saradnji sa MŠ Mokranjac i Domom omladine Beograda.

  Informacije i rezervacije na +38163 74 098 12
  e-mail adresa: [email protected]

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.