Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi TOP Aktuelne teme Kafe Klub Roditelj Portal

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)

Aktuelne teme


 • Mirche
  Član
  Mirche

  Kafe Klub Roditelj Portal je kreiran u nameri da pruži roditeljima pozitivno i zanimljivo okruženje gde se mogu povezivati sa drugim roditeljima, deliti priče, opustiti, mesto gde će uvideti da nisu sami, dati i dobiti savet, nasmejati i još mnogo toga.

  Kafe Klub Roditelj Portal je online zajednica koju stvaraju roditelji. Kafe Klub Roditelj Portal je otvorenog tipa i svi roditelji, trudnice ali i oni koji tek planiraju da postanu roditelji su dobrodošli. Registracija traje samo nekoliko minuta, kada napravite svoj profil možete uživati u svim mogućnostima Kafe Klub-a Roditelj Portal.

  To je online servis koji omogućava članovima postavljanje jedinstvenih ličnih profila a kroz te profile, kreiranje online mreže sa drugim roditeljima. Kafe Klub Roditelj Portal članovi mogu pregledavati profile drugih članova, komunicirati sa starim prijateljima i stvarati nova prijateljstva, deliti fotografije, voditi dnevnike (npr. trudnoće, odrastanja), ostavljati komentare, opisivati svoje interese. Članovi mogu kreirati interesne grupe i okupljati se u njima. Takodje, postoji i deo gde se mogu voditi diskusije o različitim temama o roditeljstvu, trudnoći, neplodnosti, zdravlju dece, ishrani. Mogu se kreirati događaji za predstojeća interesantna dešavanja u vašem gradu, druženja. Na chat-u možete komunicirati sa članovima koji su trenutno na vezi brzo i lako. Takođe, postoji mogućnost povezivanja sa vašim već postojećim nalozima na Facebook-u, Yahoo i Gmail-u ako želite da skratite vreme registracije i koristite te naloge.

  Količina informacija koje delite na internetu je u potpunosti na vama. Važno je da zapamtite da je Internet vrlo javno mesto! Na većini sajtova, informacije koje šaljete ili učinite dostupnim mogu videti svi na internetu. Zato preporučujemo da vodite računa koje informacije delite na internetu.
  Kafe Klub Roditelj Portal shvata sigurnost i privatnost članova vrlo ozbiljno. To je razlog zašto smo pružili sveobuhvatan skup kontrole privatnosti koje možete sami kontrolisati kroz „Moju stranu“. Članovi mogu izmeniti svoj profil i podatke o sebi u bilo koje vreme i mogu kontrolisati sa koliko drugih članova žele da komuniciraju. Privatnost za sve ostalo što ste stavili na Kafe Klub Roditelj Portal možete kontrolisati putem kontrola na strani “Moja podešavanja“. Možete odlučiti koje informacije želite da su javne, a koje informacije želite da budu privatne ili podeljene samo među vašim Kafe Klub Roditelj Portal prijateljima.

  – Postoji nekoliko karakteristika koje se uvek javne. To su: korisničko ime, avatar i status. Imajte to na umu i odaberite korisničko ime i avatar koji je i vama ali i drugima dopadljiv.
  – Svaki put kad objavite novi post u dnevniku ili dodate fotografiju, pojaviće vam se padajući meni gde možete izabrati ko može da ih vidi . Morate izabrati podešavanje privatnosti za svaki post ili fotografiju.
  – Privatne poruke su uvek privatne između vas i primaoca.
  – Podešavanje privatnost grupe, vaši postovi i fotografije unutar grupe određuje pokretač svake grupe prilikom kreiranja. To znači da su vaše fotografije i postovi u toj grupi ili privatni ili javni, u zavisnosti od setovanja grupe. Možete pitati osnivača grupe koja su podešavanja za tu grupu. Ako vam se ne sviđa privatnost grupe razmislite pre nego što objavite sadržaj u njoj ili pokrenite svoju grupu sa drugačijim podešavanjem. Možete kontrolisati koje grupe kojim pripadate želite da vam se prikažu na strani vašeg profila.

  Nadamo se da će Kafe Klub Roditelj Portal postati zajednica u kojoj se svaki roditelj može osećati dobrodošao i sigurno, gde se može podeliti svoje mišljenje čak iako je različito, zajednica koja će stvoriti nova prava prijateljstva.
  Takođe, članovima ovog foruma preporučujemo da koriste iste nikove radi lakšeg prepoznavanja.

  Dobrodošli na Kafe Klub Roditelj Portal

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.