Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj › Forumi › DECA › Bebi Oprema i Igračke › Krevetac
Ova tema sadrži 311 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane bojana ns 7 godine, 9 meseci ranije.
Krevetac
- tijanast 02/10/2007 u 13:42 #110331
Krevetac je stvarno super i ogrooooman je, i ova korpica je preslatka ali nama bar krajnje beskorisna, upotrebili smo je samo kada smo izshli iz porodilishta i ni jednom vishe, ja sam bila protiv kupovine iste, mislila sam da je iznesemo u as ali mm je ipak kupio, bila mu slatka… A u as Ema bash uziva, kad nece da spava preko dana ja je stavim u njega i ljuljkam je i omah se uspava…
Ivanela 02/10/2007 u 14:07 #110340Prelep je krevetac a i nosiljka.Ja nisam htela da kupujem nosiljku, neka odluci mm hoce uzeti nosiljku ili cemo izneti bebu u as.Meni je svejedno, posto sam sve ja birala nek bar on nesto odabere 🙂 mada kao sto vidim on bi i to prepustio meni.Mi smo krevetac dobili od njegovog polu brata (6 god.) samo smo novi dusek uzeli.
mašina mama 12/10/2007 u 05:51 #114964Mi smo za Mašu kupili drveni krevetić koji ima mogućnost podešavanja na dva nivoa, jednu stranicu koja se spušta i stvarno smo zadovoljni. Međutim, kada smo krenuli da kupimo ogradicu za igranje moj muž primjeti taj transportni krevetić i ubijedi me da ga kupimo i strvarno mogu reći da je to super varijanta. U kući je koristio kao mjesto za igru i odlaganje igračaka, a za putovanja kao krevetić. Sada ga koristimo samo za spavanje kada smo na putu i tada spava na onom malom dušeku koji je stigao uz krevet. Ipak, moja prepruka za one koji namjeravaju imati samo takav krevetić je da obavezno stave pravi dušek.
I da dodam da je krevetić za malog miša koji uskoro dolazi izuzetno lijep i neobičan sa onim sličicama. A korpica… kao bajka!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.