Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi U IŠČEKIVANJU Neplodnost i Pokušaji Lekari kažu sve je u readu, a bebe nema!

Ova tema sadrži 0 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  Genetika 5 godine, 1 mesec ranije.

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)

Lekari kažu sve je u readu, a bebe nema!


 • Genetika
  Član
  Genetika

  Lekari kažu sve je u redu, međutim, nikako da dobijete bebu. Već se uvukao strah i postaje nepodnošljivo. Šta dalje, ima li rešenja?
  Da ima u nekim situacijama postoje rešenja ali lekari to najčešće neznaju, a zbog svoje sujete u to se i ne upuštaju. U takvim slučajevima neophodno je uraditi personalnu i familijarnu istoriju o eventualnom postojanju genetske osnove problema. (Budite oprezne, većina lekara ovaj deo slabo poznaje, pa odmah upućuje na testove i analize).
  Ne raditi nikakve testove i analize pre nego da se izvrši detaljna analiza personakne i familijarne medicinske istorije, Vas i Vašeg supruga, ali od strane stručnog tima koji dobro poznaje humanu genetiku. Tek ako analiza personalne i familijarne istorije ukaže na postojanje određenog genetskog problema, možete raditi potrebne, ali konkretne testove vezane za Vaš problem, a ne bilo koji test i „daj pare“ a rezultat nula. Ovo je jedino ispravan put sve ostalo je neznanje. To znači, prvo u potpunosti razjašnjena genetska situacija, ali od strane stručnoh tima, pa tek onda sve ostalo. Tragično je što većina ginekologa ne poznaje ili slabo poznaje ovu oblast a supružnici i posebno žene pate i čekaju, a u tim takvim slučajevima i veštačka oplodnja čestu nije uspešna jer nije rešen krucijalni problem.
  http://www.genetika.org.rs

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.