Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi U IŠČEKIVANJU Neplodnost i Pokušaji Molitva za supružnike koji nemaju decu(da ih dobiju)

Ova tema sadrži 78 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  palava 5 godine, 7 meseci ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 15 (od 79 ukupno)

Molitva za supružnike koji nemaju decu(da ih dobiju)


 • j210
  Član
  j210

  Zbog velikog interesovanja za ovu molitvu postaviću je kao novu temu.Pošto je moj muž teolog našao je ovu molitvu u pravoslavnom molitveniku koji je izdala crkva pravoslavna na Vidikovcu.Pa eto ko god veruje u Boga (a pošto mi je dosta vas tražilo pretpostavljam da vas ima dosta) neka je čita pred spavanje.Ona glasi ovako:
  Usliši nas milosrdni i svemogući Bože,da moljenjem našim bude nam poslana blagodat Tvoja.Budi milostiv Gospode prema molitvi našoj i seti se zakona tvog o umnoženju roda ljudskog i budi milostiv pokrovitelj da se Tvojom vlašću sačuva ono što si sam ustanovio.Ti si svojom vlašću i silom iz ničega sve stvorio i postavio početak svemu što u svetu postoji.Stvorio si i čoveka prema svom liku i kao visoku tajnu si osvetio supružnički savez i unapred ukazao na tajnu sjedinjenja Hrista sa crkvom.Stoga ti se molim Milosrdni pogledaj na sluge tvoje (pa reci imena tvoje i tvog muža) spojene bračnim savezom koji te mole za tvoju pomoć da na njima bude milost Tvoja, da budu plodni ,da ugledaju oni sina sinova svojih čak do trećeg i četvrtog kolena i da dožive željenu starost i uđu u carstvo nebesko kroz Gospoda našeg Isusa Hrista kome dolikuje svaka slava,čast i poklonjenje sa Svetim Duhom u vekove vekova .Amin.
  Moj muž mi kaže da svaka molitva koja je iskrena i od srca je ugodna Bogu i da će se ostvariti.


  bubica
  Član
  bubica

  Draga J210 hvala ti…pozdrav i tebi i tvom dragom mužu…ja ći ovo primeniti, jer verujem…Zbilja od srca verujem, verujem najpre u iskrenu želju…a iza nje stoji srčanost…Verujem u ljubav, a šta je ljubav sem sami Bog….Hvala ti. .. 😉

  makica 265

  j210 hvala ti na ovim molitvama,sigurna sam i vjerujem da ce nam svima pomoci.A sta nam na kraju i preostaje nego vjera u Boga! :cvecko: :andjeo:


  Karli
  Član
  Karli

  I od mene jedno veliko hvala za ovu molitvu!Suprug i ja jako verujemo u Boga i sigurno je da cemo i nju moliti!


  beban
  Član
  beban

  J210, HVALA VAM PUNO.
  U ovakvim situacija u kojima se mi nalazimo, reci Bozije dopiru dublje u nase duse.
  :HAG: :HAG: :HAG:

  Masha&Tasha

  Evo da vas podrzim i ja i da sa mene „preslo“ i na vas! :-*
  Ova me je molitva podsetila na knjigu koju sam citala pre godinu-dve kada je otac bolesnog deteta u potrazi za lekom, zakoracio u hriscanski hram, iako je bio druge vere. Ljudi ponekad jednostavno ne mogu nista da izgube, probom i VEROM mogu samo da uspeju! Zato drage moje VERUJTE u pozitivan ishod, pa kako god koja u to verovala i na koji nacin, mislite pozitivno,volite i budite voljene, budite srecne! Sreca uvek dolazi kad se najmanje nadas!

  Vole vas Masha & Tasha :cvecko:


  Ivek
  Član
  Ivek

  J210 hvala, hvala i hvala sto nam pomazete u nasim iscekivanjima, mislim da vecina ovde veruje u Svevisnjeg nam oca i njegovu milost da nam svima uslisi molitve za dugo ocekivane potomke. Srdacan pozdrav i Vasem (tvom) muzu uz veliku zahvalnost

  :HAG: :HAG: :HAG:


  Mako
  Član
  Mako

  Ово је најбоље сто сам ноћас прочитала. Без Бога узалудна су сва наша рачунања и планирања, кад Он једини даје живот. Нек Вам Бог подари сваког добра. Хвала.


  kika
  Član
  kika

  I JA SE MOLIM………MOJOJ ZAOVI SU U PROCESU VANTELESNE OPLODNJE UBACILI DANAS TRI OPLODJENE JAJNE CELIJE……..SAD SE MOLIMO DA USPE……

  …danijela…

  Daj Boze svakom coveku priliku da ima svoje potomke! :love: :love: :love:


  Sneki
  Član
  Sneki

  I ja se prikljcujem ovoj molitvi za sve ljude koji zele da imaju svoju decu.


  ALEK2006
  Član
  ALEK2006

  O d sveg srca se i ja prikljucujem svima koji mole Boge da ostanu u blagoslovenom stanju i da dobiju jednog malog ANDJELA!!!

  Pozdravljam Vas i samo duboko VERUJTE i docice sve samo po sebi!!!

  :zvezda: :zvezda: :zvezda:


  malocca
  Član
  malocca

  J210, najlepse hvala za molitvu. Mir Bozji i neka nas sve Gospod Bog pogleda koje zelimo da ostanemo u Blagoslovenom stanju.


  zevs
  Član
  zevs

  J210 NAJLEPSE HVALA ZA OVU MOLITVU, MOLIM SE KAKO ZA SEBE TAKO I ZA SVE OSTALE KOJE ZELE DA OSTANU U BLAGOSLOVENOM STANJU. MIR BOZJI I NEKA GOSPOD BOG BUDE UZ SVE NAS


  Draganab
  Član
  Draganab

  Najlepse hvala za molitvu

Gledanje 1 članaka - 1 do 15 (od 79 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.