Ova tema sadrži 254 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane macaraca 9 godine, 7 meseci ranije.
Parfem
- Iva&Lule 15/12/2006 u 15:20 #44928
iskreno se nadam da ce moj dragi za novu godinu da mi pokloni moj omiljeni parfem,,viktor&rolf,kaze da mi sprema dva tri iznenadjenja,pa kad razmislim ide nova godina,Bozic,nama godisnjica braka,pa beba ce da se rodi i posle dan zaljubljenih ala ce biti iznenadjenja i poklona uh,uh, :zvezda: :zvezda: :zvezda:
Andjela.26 22/01/2007 u 12:10 #49108Do skoro sam koristila „Light blue“ a sad Versace – „Bright crystal“! ODLICAN JE!!! Sledeći na udaru ce biti „The one“ (D&G) 😆 😆
skorpijamaya 04/03/2007 u 14:06 #54821Ja volim jace,ostrije mirise ,trenutno mi je cool od
Diora `Addict`.sAnjica06 12/03/2007 u 23:46 #56319Volim parfeme Armani Mania je super, koristila sam staru, naravno i ovo nova je dobra. Sad imam novi Escape dobar je ali nisam oduševljena, svidjami se kako mi stoji Paco Rabanne pour Elle (nekoliko sam imala, potrošim ga i naravno opet ga kupim da ga imam za ponekad)…
Ma mnogo volim parfeme, svaki dan moram da ga stavim. I sada kada nigde posebno ne idem, kada sam u kupatilu zna se. Anja se navikla i ne smeta joj 😆Standzi 28/03/2007 u 22:26 #59048Muz mi je kupio parfem kad sam se vratila iz SRB i to Armani Code,svidja mi se bas!
A nisam mogla da odolim neki dan i kupila sam od Kevin Clein Escape,jednostavno me podseca na sve dogadjaje dok sam bila devojka 😉 i morala sam ga kupiti!!
Sad koristim i jedan i drugi u zavisnosti od raspolozenja 😉
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.