Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi DECA Vaspitanje Price i pricice za djecu

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)

Vaspitanje


 • Kronkusa
  Član
  Kronkusa

  Svako vece pred spavanje Damjan mi trazi da mu procitam neku pricu nakon sto smo ugasili svjetlo. Onda da ga ne bih opet palila :> potrazim po netu neke price da mu procitam (sto nekad traje i duugo), on ostane zadovoljan, a ja nastavim sjediti za kompjuterom i mogu u miru forumariti. Moj prijedlog bi bio da na ovom mjestu kopiramo ili kucamo price koje citamo nasoj djeci, mislim da mi nam svima bilo od koristi 🙂 . Ovu pricicu sam maloprije pronasla i Damjan je zaspao zadovoljan ;] :

  Mali meda Bucko

  BUCKO

  Majka medvedica nazvala je svog najmlađeg sina Bucko. Okrugao kao lopta, on je bio i vrlo lenj. Svakoga jutra slala ga je majka Medvedica u šumu da bi ga navikla da se bolje snalazi u njoj, ali on to nije voleo.
  M
  edutim, morao je najzad i to da nauči. Jednog jutra povela ga je majka tako u dugu šetnju i ostavila ga samog u šumi. Morao je bez ičije pomoći da nađe put natrag . Odjednom poce Bucko vrlo glasno da plače, tako jako da je njegova majka, preplašena, dojurila da vidi šta mu je. "Ne mogu više!" plakao je Bucko i majka ga tada uze u naručje. Ah, on je bio još tako mali, ali vrlo težak. Tako su pošli natrag i kada su bili blizu kuće, majka Medvedica ga opet spusti na zemlju. Tek tada je shvatila, kada je Bucko poslednji deo puta do kuće pretrčao smejući se, da se on našalio sa njom. "To si sad učinio i nikad više!" uzviknula je ljutito Medvedica i od tada je Bucko mogao da plače koliko je god hteo, majka ga nikad više nije ponela.


  Kronkusa
  Član
  Kronkusa

  Koliko pregleda, a ni slova 🙄 , cc. Ajde, lijene žene, šta ste se stisle, ne mogu čitati medu svako veče :lol:.


  sandrag
  Član
  sandrag

  http://www.zvrk.co.yu/Price/index.htm

  pokušaj ovde

  Pozdrav


  asteraki
  Član
  asteraki

  Posto sam i ja buduca mama, vec uveliko trazim na netu sve sto mi moze biti od koristi : bajke, price, pesmice, bojanke, crtace…

  Sto se e-biblioteka tice, ja sam do sada nasla ove:

  http://www.digital.nbs.bg.ac.yu/decije/

  http://umotvorine.bigpro.org/index.php?tip=M&sifra=M_BAJKE

  Dok mu budes iscitala sve ovo, valjda ce neko postaviti jos koji link…

Gledanje 1 članka - 1 do 4 (od 4 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.