Roditelj Portal – Trudnoća, beba, roditelj Forumi PORODICA Samohrani Roditelji socijalna sluzba, vidjanje deteta i uzrast

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  madrag 10 godine, 4 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

socijalna sluzba, vidjanje deteta i uzrast


 • mirela32
  Član
  mirela32

  Kakva su vasa iskustva sa socijalnom sluzbom o odredjivanju modela za vidjanje deteta? Socijalna sluzba nam je odredila model vidjanja sa ocem deteta koje ima 2 godine i 8 meseci i koji sam morala odmah da primjenjujem iako nisam htela pre konacne odluke suda. Prritiskale su me pricom o interesu deteta iako je dete vidjalo oca i do tada 2 puta sedmicno. Model je koncipiran tako da svake sedmice dete citav dan provede sa ocem i svaki drugi vikend spava kod njega.Sad otac trazi da ima 2 nedelje zimi i 2 nedelje leti. Da li je to ok po vama s obzirom na uzrast deteta? Koliko cesto vase dete vidja drugog roditelja i koji je uzrast deteta? Posto otac ne placa puni iznos alimentacije po privremenoj meri suda, nismo se jos formalno razveli sledece nedelje imamo rociste, da li to utice na odluku sudu o vidjanju deteta.


  madrag
  Član
  madrag

  moj sin ima 3.4 i od sovje 1.5 je odredjeno (dokumentom o sporazumnom razvodu) da se vidjaju jedan dan (nedeljom) od 12h do 19h.

  ali se moj bivsi i ne lomi da dobije vise vremena a ni ja mu to ne bih dozvolila jer ga iovako tuzim za neplacanje izdrzavanja.

  iskreno da su se nama omesali socijalci i da je moj bivsi iole normalan verovatno bi dobio dva dana. ALI MISLIM DA JE RANO ZA SPAVANJA I POGOTOVO CELU NEDELJU.

  Ali opet ne vidim zasto bi tebi smetalo da se vidja sa ocem (ako je covek OK)!

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.