Ova tema sadrži 7 odgovora, ima 1 glas i poslednji put je ažurirana od strane  mayya 11 godine, 2 meseci ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)

Zvezde pevaju za njih


 • Mirche
  Član
  Mirche

  Na predlog mayye evo jos jedne divne prilike da se pomogne onima kojima pomoc najvise treba:

  Nova muzička emisija humanitarnog karaktera „Zvezde pevaju za njih“ počela je sa emitovanjem sinoc na Televiziji „Foks“ u 20 časova. U ovom velikom humanitarnom šou-programu učestvovaće najpoznatija muzička imena i to sa ciljem da se prikupi što više sredstava za izgradnju i opremanje dečje dnevne hemoterapijske bolnice Instituta za radiologiju i onkologiju.

  Ministarstvo zdravlja Srbije podržalo je celu akciju, a kao gost prve emisije pojaviće se i ministar Tomica Milosavljević.
  – Institut za onkologiju i radiologiju je najveća ustanova ove vrste u Srbiji, gde se leči oko 11.000 obolelih. Cilj ove akcije je da se napravi dnevna hemoterapijska bolnica kako bi se tim malim pacijentima omogućilo bolje lečenje. Zahvaljujemo se svima koji će učestvovati i podržati ovu akciju – kaže Nenad Borojević, direktor Instituta.


  mayya
  Član
  mayya

  Hvala Mirche!

  Jednim pozivom izdvojicete 50,00din + pdv. Citava suma ide oboleloj deci na onkologiji.
  Ovo je divna prilika.
  Ukljucite se!
  Mi vec jesmo!


  mamaTanja
  Član
  mamaTanja

  A kojim danima ide emisija i koji su brojevi telefona,da li moze sa fiksnog ili samo sa mobilnog i koje mreze?


  mayya
  Član
  mayya

  Emisija ide petkom u 20h na TV FOX.

  pozivom broja 0900 500 500 (važi za fiksnu telefoniju i MTS mrežu) ili
  slanjem SMS-a na 6161 sa tekstom: FOX_Zvezde (MTS i Telenor mreže )
  cena telefonskog poziva i poruke je 50 din + PDV


  mamaTanja
  Član
  mamaTanja

  Hvala ,zovem!


  SInCerITy
  Član
  SInCerITy

  Moze li iz Bosne ????? Javljajte


  mayya
  Član
  mayya

  E, to vec ne znam. Mada mi deluje kao da ovaj broj 0900… moze biti pozivan sa bilo kog fixnog.


  mayya
  Član
  mayya

  Humane zvezde na „Foksu“
  Autor: S. J. | 18.04.2008 – 06:20

  http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=38416
  Nakon uspešnog početka i prošlonedeljnog koncerta Željka Samardžića, večeras u 20 sati u emisiji „Zvezde pevaju za njih“ na Televiziji „Foks“, domaćin će biti pobednica „Evrosonga“ Marija Šerifović.

  U velikom humanitarnom šou-programu, koji Televizija „Foks“ emituje od 11. aprila, učestvuju najveće zvezde eks-SFRJ, i to sa ciljem da prikupe što više novčanih sredstava za izgradnju i opremanje dečje dnevne hemioterapijske bolnice Instituta za onkologiju i radiologiju i obezbede bolje uslove za lečenje i oporavak svim mališanima koji se bore sa ovom teškom bolešću. Zvezde će u svakoj emisiji pevati za njih, dok svi gledaoci i ljudi dobrih namera svojim prilozima mogu dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.
  Apel gledaocima za pomoć mališanima na Onkološkom institutu u ovoj emisiji uputiće večeras glumci Radmila Živković, Danica Maksimović, Aleksandar Dunić, Milica Milša, Ivan Bosiljčić, Tihomir Stanić, producent Raka Marić i direktor Instituta za onkologiju, prof. dr Nenad Borojević.
  Svi gledaoci (korisnici MTS mreže) mogu da se priključe ovoj akciji pozivom broja 0900 500 500 (važi za fiksnu telefoniju, 065 i 064 brojeve), slanjem SMS-a FOX Zvezde na 6161 (MTS mreža) ili direktnom uplatom na dinarski račun kod Raiffeisen banke 265-10403 10001208-23 sa naznakom: za Onkološki institut. Cena telefonskog poziva i poruke je 50 din + PDV.

Gledanje 1 članaka - 1 do 8 (od 8 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Roditelj portal 2017 © Sva prava zadržana.